Aanmeldingsformulier hotelkamer New Orleans IPF 2024

Hotelovernachting Euro 299 per nacht. 

Dit is inclusief: 

 • alle taxes 17% in totaal 
 • ontbijt à US 26 p.n.
 • snelle WIFI à US 10 p.n. (in hotelkamer en andere ruimtes) 
 • bus transfer van de airport op 20/04 en naar de airport op 25/04 
 • aparte easy access check-in balie 
 • eerste drankjes op kamer (fris en alcoholisch) 
 • toegang tot de speciale Brandmarion IPF App 
 • Brandmarion welkomstborrel 
 • mogelijkheid tot deelname aan leisure programma 
 • networking 
 • korting op autohuur 
 • exclusief eigen verbruikskosten. (Tweede persoon kost €25 per nacht meer) 

Ondergetekende geeft aan de hotelkamer in Hotel Royal Sonesta in New Orleans te reserveren en akkoord te gaan met de kosten en voorwaarden voor deelname zoals hieronder vermeld:

  Verblijf
  Aanvinken welke overnachtingen gewenst, extra nachten er voor of er na svp erbij zetten (zijn lager in prijs p/n)
  LET OP: data voor en na onderstaande periode lagere kamerprijzen!

  za 20/04
  zo 21/04
  ma 22/04
  di 23/04
  woe 24/04
  do 25/04
  vrij 26/04

  Extra nachten:

  Ja, ik heb de voorwaarden in de bijlage gelezen en ga hiermee akkoord.

  Opmerking:

  VOORWAARDEN RESERVERING HOTELOVERNACHTINGEN IN HOTEL ROYAL SONESTA IN NEW ORLEANS TIJDENS IPF2024 OP DE BRANDMARION FLOOR

  1. Aanmelding

  Aanmelding is alleen geldig indien het formulier volledig is ingevuld en ondertekend en wordt als bindend beschouwd. Per hotelgast één aanmeldingsformulier. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Wanneer het totale aantal gasten is bereikt wat gebruik kan maken van de kamers, kunt u geen rechten ontlenen aan uw inschrijfformulier, wel wordt u op een wachtlijst geplaatst. De namen alsmede het aantal hotelovernachtingen dat men wil verblijven moeten worden ingevuld op het aanmeldingsformulier.

  2. Annuleringen en wijzigingen

  • U kunt uw hotelkamer tot 01 februari 2024 kosteloos annuleren.
  • Bij annulering tussen 01 februari 2024 en 01 maart 2024 bent u 50% van de volledige kamerprijs verschuldigd (alle nachten).
  • Bij annulering na 01 maart 2024 bent u 100% verschuldigd van de volledige kamerprijs (alle nachten), u kunt zelf voor vervanging zorgen of vervanging via een evt wachtlijst aanvragen. Bij vervanging is uw annulering kosteloos.
  • Naamwijzigingen (bijvoorbeeld vervanging door uw collega) zijn kosteloos.
  • Indien u niet verschijnt op de door u aangegeven dag van aankomst of eerder vertrekt dan zal deze  dag(en) ook worden berekend. Wijziging van aankomstdatum als ook vertrekdatum minimaal 2 dagen voor aankomst schriftelijk doorgeven (mag per email met ontvangstbevestiging).

  3. Minimum verblijf

  Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten. Eén nacht is alleen op aanvraag.

  4. Aansprakelijkheid

  Deelname is op eigen risico. Brandmarion kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, schade of overlijden voor, tijdens of na uw verblijf in Hotel Royal Sonesta. Daarnaast kunnen de hotelkamers verschillend van inrichting zijn aangezien zij zijn gesitueerd per verdieping; u kunt geen rechten ontlenen aan een andere soort kamer.

  5. Privacy

  Uw naam en bedrijfsnaam worden gedeeld met Hotel Royal Sonesta teineinde de reservering tot stand te brengen. U geeft hiervoor toestemming door middel van ondertekening van dit aanmeldingsformulier.

  6. Betaling

  U betaalt de factuur welke u van Brandmarion ontvangt volgens de volgende voorwaarden: indien een inschrijfformulier voor 01 december 2023 bij Brandmarion wordt ontvangen en bevestigd, dient de factuur binnen 14 dagen te worden voldaan. Indien het inschrijfformulier na 01 december 2023 bij Brandmarion wordt ontvangen en bevestigd, dient de factuur per omgaande te voldoen. 

  Indien er een valutaverschil (US dollar-Euro) ontstaat tussen met de valutakoers van 25 september 2023  van minimaal 10% zal het verschil aan u worden gefactureerd en dient deze te worden voldaan binnen de termijn vermeld op de factuur.Bij aankomst in Hotel Royal Sonesta dient u een creditcard te tonen ten einde uw eigen verbruikskosten in rekening te kunnen brengen en aan het einde van uw verblijf af te kunnen rekenen.  Mocht blijken dat uw betaling niet heeft plaatsgevonden zal Brandmarion hiervan u een rekening inclusief 25% administratiekosten (van het totaalbedrag wat open staat) toesturen, welke binnen de gestelde termijn op de factuur dient te worden voldaan.