Wind Europe Kopenhagen 2023 beursbezoek

  Pakket A kosten € 425,- per persoon
  Dagretour Wind Europe Kopenhagen 26 April 2023

  Dagretour prijs is p.p. incl. vluchten Amsterdam – Kopenhagen v.v. inclusief handbagage 12 kg, alle taxes, catering aan boord, netwerken aan boord en alle transfers: airport Kopenhagen - beurs v.v., deelname Brandmarion app.

  UITVERKOCHT Pakket B kosten € 585,- per persoon
  2-daagse Wind Europe Kopenhagen 25-26 April 2023

  2-daagse prijs is p.p. incl. vluchten Amsterdam – Kopenhagen v.v. inclusief handbagage 12 kg, alle taxes, catering aan boord, netwerken aan boord, 1x hotelovernachting (4*) en alle transfers: airport Kopenhagen - beurs v.v.- hotel v.v. Extra bagage kan worden bijgeboekt voor € 30 p.p. (incl korting), deelname Brandmarion app.

  Ja, ik heb de voorwaarden in de bijlage gelezen en ga hiermee akkoord.

  Opmerking:


  VOORWAARDEN DEELNAME DAGRETOUR EN 2-DAAGSE NAAR WIND EUROPE IN KOPENHAGEN 

  APRIL 2023 GEORGANISEERD DOOR BRANDMARION

  1. Aanmelding

  Aanmelding is alleen geldig indien het formulier volledig is ingevuld en ondertekend en wordt als bindend beschouwd. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wanneer het totale aantal passagiers wat mee kan reizen is bereikt, kunt u geen rechten ontlenen aan uw inschrijfformulier. De officiële namen, zoals vermeld in het paspoort, paspoortnummer alsmede de geboortedatum moeten worden toegestuurd via Whatsapp of een andere beveiligde omgeving welke door Brandmarion wordt aangegeven.

  2. Annuleringen en wijzigingen

  • Annulering is mogelijk tot 15 januari 2023
  • Bij annulering na 15 januari 2023 bent u 100% verschuldigd. Mogelijk kunt u vervangen worden door iemand op de wachtlijst of heeft u zelf een vervanger. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het ook lukt.
  • Wanneer de deelnemer, om welke reden dan ook, geen gebruik wenst te maken van een onderdeel van het arrangement, zal er geen restitutie plaats vinden.
  • Indien er een tussentijdse verhoging van de luchthavenbelasting plaats vindt, zal dit aan de deelnemer(s) worden nageheven.
  • Indien er vanwege COVID de reizen naar Denemarken van overheidswege worden verboden cq een kleurcode is toebedeeld, dan zal de reservering worden doorgeschoven naar een volgende beursreis  (naar keuze, de waarde ervan).
  • Indien u zelf vanwege een positieve test op COVID niet mee kunt reizen, kunt u vervanging aanvragen. Mogelijk zijn hier kosten aan verbonden. Echter! Er wordt   nimmer garantie gegeven dat de in de plaats stelling ook daadwerkelijk kan worden ingevuld, u bent nog steeds het volledige factuurbedrag verschuldigd.

  3. Aansprakelijkheid

  Deelname is op eigen risico. Brandmarion kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, schade of overlijden voor, tijdens of na de vluchten, alle transfers, bezoek aan de beurs alsmede de hotelovernachting. Dit geldt tevens voor de toegang van het vliegtuig en het land Denemarken; er zijn mogelijk Covid voorwaarden van toepassing. U dient zichzelf hiervan op de hoogte te stellen. Brandmarion kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Uiteraard zal Brandmarion u verwijzen naar de websites van de overheid. Hotelovernachting geldt niet voor dagretour.

  4. Tijden

  Voor de goede gang van zaken, dient iedere deelnemer zich te houden aan de aangegeven aanwezigheidstijden. Brandmarion is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen en schade indien een deelnemer hier niet aan voldoet.

  5. Privacy

  Uw paspoortgegevens en bedrijfsnaam worden gedeeld met de bedrijven waarmee Brandmarion samenwerkt om het beursbezoek naar de Wind Europe in Denemarken tot stand te brengen.

  6. Betaling

  Betaling dient binnen 14 dagen te worden voldaan wanneer de reservering voor 15 januari 2023 plaatsvindt. Na 15 januari 2023 dient de factuur per omgaande te worden voldaan. Brandmarion behoudt zich het recht voor om uw deelname te annuleren, wanneer blijkt dat de betaling niet (tijdig) of volledig is ontvangen. U blijft dan wel het volledige bedrag verschuldigd aan Brandmarion.