Hotelkamer op de Brandmarion Floor OFFSHORE ENERGY 2024

  Verblijf
  Aankruisen welke overnachtingen gewenst, extra nachten er voor of er na svp vermelden in vakje Opmerking (die vragen we direct aan).
  LET OP: data voor en na bovenstaande periode lagere kamerprijzen mogelijk!

  maa 25/11
  din 26/11
  woe 27/11

  Hotelovernachting € 196,50 per nacht. Dit is inclusief: ontbijt à € 16,50 p.n., WIFI en toeristenbelasting p.n.
  Single use, double use extra kosten € 42.50.

  Ja, ik heb de voorwaarden in de bijlage gelezen en ga hiermee akkoord.

  Opmerking:

  VOORWAARDEN RESERVERING HOTELOVERNACHTINGEN TIJDENS OFFSHORE ENERGY 2024 OP DE BRANDMARION FLOOR

  1. Aanmelding
  Aanmelding is alleen geldig indien het formulier volledig is ingevuld en ondertekend en wordt als bindend beschouwd. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
  Wanneer het totale aantal gasten is bereikt wat gebruik kan maken van de kamers, kunt u geen rechten ontlenen aan uw inschrijfformulier, wel wordt u op een wachtlijst geplaatst. De namen van de gasten worden op een later tijdstip opgevraagd. U kunt deze tot 5 dagen voor aankomst aan ons doorgeven.

  2. Annuleringen en wijzigingen

  • U kunt uw hotelkamer kosteloos annuleren tot 15 oktober 2024.
  • Indien u niet verschijnt op de door u aangegeven dag van aankomst of eerder vertrekt dan zal deze dag(en) ook worden berekend. 
  • Annulering na 15 oktober 2024; u bent 100 procent van het factuurbedrag verschuldigd minus toeristenbelasting.
  • Indien er van overheidswegen extra kosten, zoals bijvoorbeeld aanpassing van de citytax, maar mogelijk ook andere kosten, worden berekend, zal dit in een aparte factuur aan u worden doorberekend.

  3. Aansprakelijkheid
  Deelname is op eigen risico. Brandmarion kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, schade of overlijden voor, tijdens of na uw verblijf in het door Brandmarion gereserveerde hotel. Daarnaast kunnen de hotelkamers verschillend van inrichting zijn aangezien zij zijn gesitueerd per verdieping; u kunt geen rechten ontlenen aan een andere soort kamer.

  5. Privacy
  Uw naam en bedrijfsnaam worden gedeeld met het hotel teneinde de reservering tot stand te brengen. U geeft hiervoor toestemming door middel van ondertekening van dit aanmeldingsformulier.

  6. Betaling
  Indien u een reservering maakt tussen 15 december 2023 en 01 februari 2024 ontvangt u de factuur pas in februari 2024. U dient de factuur binnen 14 dagen te voldoen indien de reservering voor 15 juni 2024 is bevestigd. Indien uw reservering na 15 juni 2024 wordt bevestigd, dient u de factuur per omgaande te voldoen.